Nyheter


Välkommen till ÖIS, Fredrik Zanjanchi!

Truppbygget för 2019 fortsätter. 22-årige anfallaren Fredrik Zanjanchi ansluter till ÖIS från Hisingsbacka FC. Kontraktet är skrivet på två år med option på ytterligare ett år.

Under hela fotbollslivet har Fredrik Zanjanchi spelat för moderklubben Hisingsbacka FC. Sedan 2016 började han spela kontinuerligt med A-laget i Division 4. Under de tre senaste säsongerna har anfallaren smällt in imponerande 65 mål och har varit en stor del i klubbens snabba klättring från Division 4 till Division 2.

I år gjorde han 20 av Hisingsbackas 38 mål i serien. Klubben slutade näst sist och åkte ner till Division 3 igen. Zanjanchi drog många blickar till sig och under de senaste veckorna provtränade han bland annat med Häcken där han även spelade i förra veckans U21-final.

I dag onsdag skrev Fredrik Zanjanchi på för ÖIS. Kontraktet börjar gälla 1 januari 2019 och sträcker sig över två år med option på ytterligare ett år. Zanjanchi börjar träna med laget efter årsskiftet och kommer att spela i nummer 10.

Thomas Askebrand, huvudtränare ÖIS
– Det är roligt med en till göteborgare. Vi har sett en hel del matcher med honom i år och han har gjort ett väldigt bra intryck på oss. Det är en kvick och snabb spelare med en fin vänsterfot. En spännande spelare, helt klart.

Fredrik Zanjanchi
– Det är fantastiskt att vara här. Det är en dröm som går i uppfyllelse då det är något jag har kämpat för hur länge som helst. Det känns helt otroligt. Att det är ÖIS också känns jättebra. Det är en anrik förening med fin historia vilket är väldigt kul. Jag är tacksam för den här chansen jag får hos ÖIS nu.

ÖIS Fotboll hälsar Fredrik varmt välkommen till det vackraste av Sällskap!

FAKTA
Namn: Fredrik Zanjanchi
Född: 6 februari 1996
Position: Anfallare
Moderklubb: Hisingsbacka FC
Tidigare klubbar: Hisingsbacka FC

Missa inte!

Årskort 2019 – Upplev ÖIS på plats nästa år

Läs mer om Fredrik Zanjanchi

Även Oliver Stanisic klar för ÖIS

Läs mer om Oliver Stanisic