Nyheter


Välkommen till ÖIS julmarknad fredag 22 december

21 december 2017

I morgon fredag 22 december är det dags för ÖIS årliga julmarknad i Nordstan. Nu är schemat för dagen klart. Passa på att köpa årskort och fyll vår tröja med kärlek. Du kan även inhandla härliga ÖIS-souvenirer lagom till  julafton. Dessutom kommer både spelare och ledare att finnas på plats.

Julmarknaden drar igång klockan 10.00 inne i Nordstan på fredag 22 december och håller på fram till 18.00. Runt lunchtid kommer intervjuer med spelare och ledare inledas uppe på scenen i Nordstan. Thomas Askebrand, Sören Börjesson, Daniel Paulson, Jakob Lindström, Joacim Nordh och Lennart Wing. Samtliga kommer att vara på plats. Vår eminente Nisse Forslund kommer att vara konferencier och hålla i intervjuerna.

På plats kommer även både Balders Hage och Stadium att vara och sälja ÖIS-souvenirer.

Dessutom har du möjlighet att inhandla ditt årskort för 2018 och sätta ditt namn på nästa års matchtröja. Var med och fyll vår tröja med kärlek. Du kan läsa mer om alla våra prisvärda paket på vår nya webshop Store 1887.

Och för er lyckliga auktionsvinnare av matchtröjorna: Sväng gärna förbi och hämta er tröja, skor eller handskar under julmarknaden.

Utöver allt detta kommer vi även att hålla i en auktion uppe på scen i Nordstan. Därmed kommer lucka 22 i ÖIS julkalender inte att hållas på nätet. Ännu en anledning till att ta dig till ÖIS julmarknad.

Varmt välkommen till ÖIS Julmarknad 2017 fredagen 22 december kl. 10.00-18.00 inne i Nordstan.

 

Missa inte!

Fyll vår tröja med kärlek – Sätt ditt namn på världens vackraste tröja

Följ ÖIS 2018 – Köp årskort

Kolla in vår nya webshop Store 1887

ÖIS julkalender – Samtliga auktioner

 

Text: Johan Velagic