Nyheter


Välkommen till ÖIS, Oliver Stanisic!

Även Oliver Stanisic ansluter till ÖIS. Den 24-årige försvararen kommer närmast från spel i Varbergs BoIS. Kontraktet är skrivet på två år.

Oliver Stanisic började spela fotboll som knatte i BK Häcken och tog sig fram till akademin och U19-laget. Därefter begav det sig till Torslanda IK i Division 2.

Efter en säsong i Torslanda gick han över till Qviding FIF där det också blev en säsong i Division 1 Södra.

Inför i fjol blev han klar för Varbergs BoIS och gjorde sin första säsong i svensk elitfotboll. Efter tio starter 2017 slog han sig in i startelvan ordentligt i år. Totalt blev det 43 matcher och två mål i Superettan för Stanisic i Varberg.

I dag onsdag tecknade Oliver Stanisic ett tvåårskontrakt med ÖIS som börjar gälla 1 januari 2019. Stanisic börjar träna med laget efter årsskiftet och kommer att spela i nummer 15.

Thomas Askebrand, huvudtränare ÖIS
– En till göteborgare. Det är en kille jag har haft bra koll på under många år. Oliver kan spela på en mängd olika positioner, han är väldigt allround och kan täcka upp överallt. Det känns som att han har spelat på varenda position i Varberg i år och gjort det bra. Det är en stor och stark spelare. En duellspelare som även är bra i huvudspelet. Det ska bli spännande att få in honom i ett redan bra gäng.

Oliver Stanisic
– Det är väldigt skönt att det är klart. ÖIS är en väldigt anrik förening och alla i Göteborg har koll på ÖIS. Det känns stort att nu få vara en del av Örgryte. Jag är väldigt tacksam över den här chansen och att jag får representera den här klubben.

ÖIS Fotboll hälsar Oliver varmt välkommen till det vackraste av Sällskap!

FAKTA
Namn: Oliver Stanisic
Född: 10 februari 1994
Position: Försvarare
Moderklubb: BK Häcken
Tidigare klubbar: BK Häcken, Torslanda IK, Qviding FIF, Varbergs BoIS

Missa inte!

Årskort 2019 – Upplev ÖIS på plats nästa år

Läs mer om Oliver Stanisic

Även Fredrik Zanjanchi klar för ÖIS

Läs mer om Fredrik Zanjanchi