Nyheter


Välkommen till Ullevi Stadium

I morgon fredag är det dags för årets tredje hemmamatch. Även denna är flyttad till Ullevi Stadium. Nedan finner du all information inför ditt besök. Avspark sker 19.00. Varmt välkommen.

Vad: ÖIS – Västerås SK
Tid: Fredag 26 april 19.00
Plats: Ullevi Stadium, Göteborg

Biljetter
Vi rekommenderar alltid att du köper dina biljetter innan du kommer till arenan som förköp. Köper du dina biljetter via nätet är det alltid billigare. Du har möjlighet att inhandla dina biljetter hela vägen fram till matchstart. Du gör det smidigast med appen Ticketmaster Sverige som finns tillgänglig både för iPhone och Android.

» Halva priset på samtliga biljetter mot Västerås SK

Biljettkassan på Ullevi öppnar tre timmar innan avsparkstiden. Ullevi är en kontantfri arena. Därmed är det endast kortbetalning som gäller.

Ni som ännu inte har hämtat upp ert årskort kan dessa hämtas upp i biljettkassan där även undanlagda biljetter hämtas upp.

Biljetter för partners hämtas vid Ullevi Lounge.

Grindarna öppnas en timme innan avspark.

Press
För ackreditering ansöker du genom att skicka ett mail till bjorn.nilsson@ois.se senast vardagen innan match. Ackrediteringen hämtas ut i Paradentrén.

Ullevi – En kontantfri arena
För ett säkrare, snabbare och enklare besök på Ullevi är arenan kontantfri. Notera att det endast går att betala med kort.

Mat och dryck
Som vanligt kan du släcka din törst och mätta din hunger i kioskerna som kommer att vara öppna och erbjuda sitt standardutbud.

Resa
Enklaste sättet att ta sig till Ullevi är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är Ullevi Södra och Ullevi Norra.

Cykelparkering finns i anslutning till arenan.

Information Bortasupportrar
Bortasupportrar hänvisas till sektion E och går in via entré 2.

Parkering för organiserade bussar finns i anslutning till bortasektionen. Privatbilar parkerar enklast i Ullevigaraget som ligger under själva arenan.

Kiosker med standardutbud och toaletter finns bakom läktaren på anvisad sektion.

Vi rekommenderar att ni köper förköp för att minska kötiden vid insläppet. Vill du köpa biljett på plats görs det i biljettkassan som öppnar tre timmar innan avsparkstiden.

» Biljetter för 30-75 kronor

Innehavare av supporterkortet visar upp detta direkt i insläppet och blir där avprickade mot lista. Du behöver alltså inte gå via biljettkassan.

Vänligen notera att endast kortbetalning är möjlig i biljettkassan då Ullevi numera är en kontantfri arena.

Information hemmasupportrar
All biljettinformation finner du i denna artikel.

Övrigt
Från det att arenan öppnar en timme innan avspark kommer det vara aktivitet hos Östra Stå i form av DJ:s på plats som roddar i spakarna. Kom i god till för optimal uppladdning inför matchen.

I halvtidspausen kommer speakern Pontus Forslund underhålla publiken med intervjuer.

Vid frågor eller funderingar är ni välkomna att kontakta Örgryte IS SLO Frida Nywertz på slo@ois.se eller 0762-68 89 62.

Hjärtligt välkommen till ännu en fotbollsfest på Ullevi.

Missa inte!

Halva priset på samtliga biljetter mot Västerås SK

Rekordmånga årskort sålda – Köp ett du med

Var med och stötta Enkronasmatchen 2019

Handla souvenirer i vår webshop Store 1887