Nyheter


Välkommen tillbaka till ÖIS, Erik Hamrén!

23 september 2017

Erik Hamrén förstärker ÖIS ledarstab som en resurs under resterande del av säsongen 2017.

Efter 13 år återvänder Erik Hamrén till ÖIS som han tog till klubbens bästa placeringar sedan SM-guldet 1985. Under hans tid som huvudtränare kom ÖIS senaste titel: Cupguldet 2000. Dessutom ledde han Sällskapet till tre allsvenska medaljer.

Erik kommer ett stötta Sören Börjesson och Fredrik Björck som fortsätter i sina roller som huvudtränare respektive assisterande tränare. Hamrén kommer att gå in som en resurs och agera bollplank åt ledarstaben. 60-åringen kommer att finnas med på så många träningar och matcher som möjligt under säsongsavslutningen.

Erik Hamrén
– Efter att jag fick förfrågan och pratade med Sören och Fredrik känns det väldigt skoj att få vara tillbaka. Jag gör det av olika anledningar: Dels älskar jag fotboll, att utveckla lag och individer. Dels har alla klubbar jag har varit i en plats i mitt hjärta. I ÖIS var jag i fem och ett halvt år, klubben har så klart en stor plats i hjärta. Det är kul att få betala tillbaka till ÖIS för den fina tiden vi hade tillsammans. Sen är det jättekul att få jobba ihop med Sören igen som är en god vän och en man som jag respekterar väldigt mycket.

Ordförande Joacim Nordh
– Vi känner att vi har någonting bra på gång och vill förstärka det. Vissa tycker kanske att man bara ska spela av de sex sista matcherna, men nu fick vi en unik möjlighet att samarbeta med en av Sveriges mest rutinerade fotbollstränare i form av Erik Hamrén. Vi är självklart väldigt glada över att Erik vill vara med och stötta oss i den viktiga avslutningen på säsongen. Erik har en unik erfarenhet och kompetens som vi självklart tacksamt tar emot. Sören är fortsatt huvudtränare och Fredrik Björck fortsätter som assisterande tränare. Erik går in som en extra resurs och bollplank. Vi hälsar Erik varmt välkommen till Sällskapet igen.

 

Biljetter till Dawitmatchen mot Trelleborgs FF 26 september

Ladda ned matchaffischer till Dawitmatchen

 

Text: Johan Velagic