Nyheter


Volkswagen Göteborg förlänger avtalet som huvudpartner under 2020 och 2021

ÖIS Fotboll är mycket stolta att kunna presentera den goda nyheten att Volkswagen stannar som huvudpartner för föreningen över de kommande säsongerna.

Volkswagen har under några år varit en stabil huvudpartner vår förening och därför är det glädjande att kunna presentera det nya avtalet som är skrivet på två år och sträcker sig över säsongerna 2020-2021.

Daniel Jörnliden, märkeschef Volkswagen

– Samarbetet går i linje med Volkswagens ambition att utveckla fotbolls-Sverige och samtidigt slå ett slag för en hållbar framtid där Volkswagen med sin elbilssatsning satsar stort mot att bli Sveriges ledande leverantör av elektrifierade bilar. Idag utgörs de elektrifierade modellerna av e-up! e-Golf och laddhybriderna Golf & Passat GTE. Inom kort kommer lanseringen av ID.3 som är den första modellen i den nya helelektriska ID familjen som innebär starten för en helt ny era eldrivna bilar som är  intelligenta, innovativa och hållbara.

ÖIS Fotboll och Volkswagen ser fram emot att fortsätta utveckla samarbetet under de kommande två säsongerna.

 

ÖIS erbjuder partnerpaket i en mängd storlekar. Är du och ditt företag intresserade av att bli rödblå partner, klicka då här för mer information! Eller skicka ett mail till Henrik.Svartborn@oisfotboll.se